Veelgestelde vragen

Jazeker, u kunt gratis gebruik maken van vlonderplanken maar let op: dit kan alleen bij het gebruik van dichte voortent. Het is namelijk niet de bedoeling dat de vlonderplanken vrij liggen voor regenwater. 

Niet elke kampeerplaats heeft op de plaats zelf een waterkraan maar vanaf elke kampeerplaats is er een waterkraantje bereikbaar. 

Elke kampeerplaats bij minicamping Boudewijnskerke in Zoutelande heeft zo zijn charme. De ene kampeerplaats heeft avond zon, de andere de zon in de ochtend en weer de ander juist veel schaduw. Helaas kunnen we niet voor elke kampeerplaats alle wensen voldoen. Gelukkig is er op het kampeerveld en in de familietuin genoeg ruimte en plaats om met uw stoel juist datgene op te zoeken waar u zo naar zoekt. Mocht de zon even niet op uw plaats zijn of is er juist even geen schaduw dan vindt u dit elders op het terrein. 

U mag barbecueën op minicamping Boudewijnskerke, zorg ervoor dat de barbecue niet te dicht bij bosjes of bomen staat. U mag tevens ook op houtskool barbecueën.  

Op het grote kampeerveld is er voor kampeermiddelen zoals caravans en vouwwagens ene mogelijkheid om met een afvoerslang het looswater in het afval te laten lopen. Niet meer slepen met emmers onder uw kampeermiddel! Voor campers in er een loos put net iets buiten de minicamping om uw afvalwater af te voeren. 

Op het kampeerveld staat een oude telefooncel, deze is omgetoverd tot folderruimte/minibieb. U vindt heir folders met nformatie over de omgeving, een map met informatie wat er allemaal te doen is en een minibieb. Kom helemaal tot rust met een mooi boek op minicamping Boudewijnskerke in Zoutelande.

Op minicamping Boudewijnskerke is er geen animatieteam of activiteitenprogramma. De activiteiten ontstaan vaak door de creativiteit van jong en oud. Er zijn veel speelmogelijkheden op minicamping Boudewijnskerke in Zeeland waardoor de kinderen kunnen ontdekken, ervaren en genieten van alles de camping te bieden heeft.

Tijdens de hoogseizoenperioden komen wij 1 x per week met de pony en de kar op de camping. De kinderen mogen dan een rondje in de kar meerijden en kunnen onderweg zelfs een ring steken. Ringrijden is op Walcheren, Zeeland een traditie. Er is geen mogelijkheid om paard of pony te rijden op minicamping Boudewijnskerke. In de omgeving zijn er verschillende maneges te vinden om te kunnen paardrijden tijdens uw vakantie.

Er is geen binnenruimte aanwezig, wel is er een blokhut waar kinderen gebruik van kunnen maken.

Er zijn een wasmachine en droger aanwezig, dit is tegen betaling van € 5,00 per wasmachine/droger beurt. Mocht u willen wassen dan kunt u dit bij ons melden wij lopen dan met u mee.

Auto’s s.v.p. parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaats. Iedere kampeerplaats heeft een eigen parkeerplaats deze is voorzien van uw kampeerplaats nummer. Na in of uitladen van uw bagage uw auto parkeren op de parkeerplaats. s’ Avonds na 20.00 uur geen auto’s meer op het kampeerveld. 

Het kampeerveld is autovrij, het is niet toegestaan om met uw auto het kampeerterrein op te rijden ook niet als het kampeerterrein niet is afgesloten door middel van het paaltje. (met uitzondering van aankomst en vertrekdagen.) Er staan 2 bolderkarren op de parkeerplaats deze kunt u gebruiken om uw boodschappen naar uw kampeerplaats te brengen.

Er is gratis wifi beschikbaar op het kampeerterrein. Er is voldoende internetsnelheid aanwezig. Echter kan downloaden van grote bestanden de internetsnelheid vertragen voor alle gasten op de camping. Daarom is het aan te raden geen grote bestanden te downloaden tijdens uw verblijf op de minicamping

Een kinderbadje van Max. 200 liter bij uw kampeermiddel is toegestaan, basisregel: onder toezicht. Voor de veiligheid attenderen wij u er op het badje na gebruik leeg te maken

Het gebruik van plastic is niet toegestaan! Voor een dichte voortent zijn er vlonders beschikbaar, voor een luifel kunt u gebruik maken van een worteldoek of een andere doek dat niet luchtdicht is. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat er weer nieuwe grasprietjes kunnen groeien.

Wij hanteren geen stilte tijden op minicamping Boudewijnskerke. Wel vragen wij om s' avonds na 22.00 uur geen muziek meer aan te zetten. Natuurlijk mag er s' avonds nog wel gezelligheid zijn op de minicamping. Wij houden hierbij rekening met elkaar. In het hoogseizoen zullen er in de avond nog tieners en jongere kinderen op de kampeerplaats rondlopen, spelen verstoppertje of voetbal dit is toegestaan. In de ochtend spelen de kleinere kinderen op de kampeerplaats. Ook hierbij hanteren wij geen vaste tijden. Zolang iedereen rekening houdt met en voor elkaar dan komt dat weer ten goede aan de gezelligheid en de sfeer.