Welkom op Minicamping Boudewijnskerke in Zoutelande

Gelegen aan de Zeeuwse kust 

Een gezellige familiecamping in Zoutelande waar u voor rust en ruimte terecht kunt. Met verschillende speeltoestellen, speelhuisje en een voetbalveld is er voor de kinderen veel speelplezier. Minicamping Boudewijnskerke is een camping met 25 kampeerplaatsen waar jong en oud meetelt en leeftijd er niet toe doet. Er is ruimte voor eigen spontane ideeën voor activiteiten wat bijdraagt aan de sfeer en de gezelligheid. Met iedere dag (buitenom de zondag) broodjesservice zodat u heerlijk kunt genieten van verse broodjes.

Minicamping Boudewijnskerke ligt op 5 a 10 minuten fietsafstand van het strand en op 500 meter loopafstand van het nabij gelegen natuurgebied. Verder kunt u met het hele gezin, met vrienden en andere campinggasten genieten van de familietuin. In de familietuin is er voor ieder wat wils, met een prachtig uitzicht naar de duinen. 

Voor wie op zoek is naar een vakantiehuis is vakantie de Roosjeshof voor 6 personen het hele jaar door te huur.

Minicamping Boudewijnskerke is gesloten tot 23 maart 2024, het vakantiehuis is het gehele jaar door te huur! U kunt vanaf 1 november reserveren voor het jaar 2024!

zoover